Lofot-tur er en side som er laget for å gi hjelpsomme tips og gode råd til dem som ønsker å besøke et av verdens vakreste naturområder. Lofoten tar hvert år imot turister fra hele Norge, så vel som et stadig økende antall av internasjonale turister. Det finnes mange forskjellige tilbud i regionen som er tilpasset forskjellige former for besøk.

Informasjon om overnatting i Lofoten

Det å besøke Lofoten kan tilpasses enhver lommebok, og det finnes meget billige måter å oppleve landskapet og naturen på, så vel som ganske luksuriøse alternativer for den som ønsker det. Selv i det som kan regnes som småbyer kan man finne overnattingstilbud av høy standard, med en fantastisk utsikt, så vel som en enklere innkvartering og lokale campingplasser. På våre sider finner du et stort utvalg av informasjon om overnattingsmuligheter i Lofoten.

Informasjon om aktiviteter i Lofoten

Lofoten kan tilby en stor variasjon av tradisjonelle norske fritidsaktiviteter. Det finnes mange muligheter til å bedrive jakt, så vel som det berømte fisket i området. Det finnes også et stort utvalg av ruter og turstier for den som har lyst til å reise gjennom Lofoten til fots eller med ski, og det finnes nok av muligheter til å legge til med båten, om man våger seg ut på den lange ferden opp langs Norskekysten. En annen mulighet til oppdagelsesferd som er blitt mer populær i det siste er å ferdes over øyene i Lofoten med sykkel, og slik velge en variasjon av forskjellig innkvartering samtidig som man er i nær kontakt med den flotte naturen.