Lofotens Pokermesterskap

album_extra_large_15919_5042894687f74Om man er glad i å spille poker, og befinner seg i nabolaget har Lofoten Pokerklub startet egne åpne arrangement på kaikanten i Svolvær. Arrangementet holdes vanligvis én gang i måneden i lokalene til Taste Depot.

I januar gikk det første store mesterskapet av stabelen, med en kapasitet på 72 spillere. Ikke et dårlig oppmøte for den lille bygda, og den lange avstanden mellom folk i området. Det som er spesielt med opplegget som ble startet allerede i 2010, er at serien er blitt drevet lovlig siden den gang. Hvordan da, spør du deg kanskje? Det hele er meget enkelt, på tross av forbudet mot pengespill, var det lov til å konkurrere om hvem som er bast til å spille poker. Dette så lenge premiene man delte ut var sponset, og ikke en pot som spillerne bidrog til, foruten at de betalte et mindre gebyr for plass og service.

Prepper for det Nordnorske Pokermesterskapet

Det betyr at alt lå til rette da det generelle forbudet mot poker ble løftet i 2015. Siden den gang har det foregått organiserte serier, og det kåres hvert år en egen nordnorsk mester i poker. Om du befinner deg i nærheten av Svolvær, og har lyst til å øve på spillingen frem til neste seriespill går av stabelen, så finner du nok av muligheter til dette hos nettcasino247.com, som tilbyr en stor variasjon av forskjellige typer pokerspill.

Spesielt under turistsesongen vil nok pågangen for serien være god, og man ser etter muligheter for å utvide tilbudet i den perioden da flere spilleinteresserte befinner seg i området. Det betyr at man får gode muligheter for å bryne seg på deltakere fra hele verden, og at man kommer til å ha riktig koselige kvelder på kaikanten. Taste Depot har selvfølgelig servering og det finnes nok av god mat og drikke for å gjøre kvelden perfekt.